Uskoro nove epizode
40

Najavljena druga sezona serije "Seks i grad", gledatelji razočarani: Ono je bilo preloše

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Sarah Jessica Parker najavila je na svom Instagramu da uskoro stiže druga sezona novih epizoda serije "Seks i grad" nazvanih "And Just Like That...".

Glumica je objavila samo fotografiju novog scenarija i dodala da će samo toliko za sada otkriti.

Sličnu objavu je podijelila i Sara Ramirez koja glumi Che u novim epizodama kultne serije.
I dok su neki obožavatelji serije napisali kako s nestrpljenjem čekaju nove sezone, puno više je bilo onih koji su izrazili svoje nezadovoljstvo prvom sezonom novih epizoda.

"Ono je bilo bolno gledati. Nadam se da će nova sezona biti bolja", "Ova serija je preloša u usporedbi s originalnim "Seks i gradom", "Nadam se da će nova sezona biti bolja. Iako sam veliki fan "Seks i grada", prvu sezonu nisam mogla pogledati do kraja", nizali su se komentari nezadovoljnih gledatelja.

Mnogi su kritizirali agresivno nametanje woke kulture, a lik Chea, gej komičarke koja je postala ljubavnica Mirandi Hobbs (Cynthia Nixon) u prvoj sezoni, uzrokujući kraj Mirandinog braka sa Steveom Bradyjem, mnogima se nije nikako svidio.

Ramirez je već govorila o tome što obožavatelji serije mogu očekivati ​​od njenog lika u drugoj sezoni.

"Prva sezona je bila ocjenjivanje knjige prema koricama, a druga sezona govori o čitanju knjige", rekla je Ramirez ranije za Variety.

Obožavatelji mogu očekivati u novim epizodama ​​i Johna Corbetta u ponovnoj ulozi bivšeg Carrie Bradshaw, Aidana.

Gledatelji su istaknuli i kako su razočarani što, sudeći prema najavama, lik Samanthe se neće pojaviti ni u novim epizodama.