Showbiz
0

Na tijelu kćerke Whitney Houston otkrivene sumnjive povrede, osumnjičen njen momak

Klix.ba
Američka policija otvorila je krivičnu istragu protiv momka Bobbi Kristine Brown, kćerke Whitney Houston, jer su na njenom tijelu pronađene sumnjive povrede.

Bobbi Kristina je još u komi nakon što je Nick Gordon, kako je rekao, pronašao u kadi punoj vode u njenoj kući u Atlanti i nije davala znake života. Ovaj incident odjeknuo je poput bombe nakon što je i sama pjevačica Houston okončala fatalno na isti način prije tri godine.

Prema nepotvrđenim informacijama, 21-godišnja Bobbi Kristina koja je u medicinski induciranoj komi ima i neobjašnjive povrede koje su povezane s incidentom od 31. januara.

Portal TMZ objavio je kako policija istražuje moguću svađu koja se dogodila sat vremena prije nego je Brown pronađena. Uprkos tome što su se predstavljali kao bračni par u javnosti, nisu pronađeni službeni dokumenti koji dokazuju da su njih dvoje ikada stupili u brak.

Houston je odgojila Gordona koji je živio u njenoj kući i odrastao sa Bobbi Kristinom iako ga pjevačica nije nikada formalno usvojila. Svoju vezu s Bobbi Kristinom otkrio je nakon smrti njene majke.

Houston je preminula u februaru 2012. godine kada je pronađena u kadi punoj vode u hotelu Beverly Hilton u Los Angelesu na noć dodjele Grammy nagrada. Zaključeno je da je umrla od utapanja, a tome je doprinijelo korištenje droge i problemi sa srcem.