Liam Gallagher
0

"Na Google Street View fotografiji nisam ja"

Sarajevo-x.com
Frontmen grupe 'Oasis', Liam Gallagher na Twitteru je negirao da ga je Googleova kamera "uhvatila" ispred jednog puba u Londonu, objavio je CNN.

"Upravo sam pogledao fotografiju koja je napravljena ispred londonskog puba i to zasigurno nisam ja... kombinacija - čarape i Reebok tenisice... Ne ja sigurno to nikada ne bih odjenuo!, napisao je Gallagher na popularnom web sajtu Twitter.

Kontroverzni Googleov foto-mapping alat Street View se već duže vrijeme koristi u Americi, a nedavno je pušten i u Velikoj Britaniji. Ova Googleova inovacija pobudila je veliko interesovanja kod Britanaca koji su odmah počeli tražiti sebe na fotografijama ili pak nastojati pronaći neke zanimljive snimke.

Popularni pjevač britanskog benda "Oasis" je navodno fotografisan ispred puba 'The Queens' u Camdenu, gdje je on inače čest gost.

Fotografija prikazuje momka u tamnoj majici i šorcu, kako sjedi za stolom ispred puba. On prstom pokazuje na kameru jer je vjerovatno uočio Googleovo vozilo koje se koristi za fotografisanje.