Nakon smrti glumice
0

Mužu Brittany Murphy se "svijet srušio"

Sarajevo-x.com
Brittany Murphy sa suprugom Simonom Monjackom (Foto: Reuters)
Brittany Murphy sa suprugom Simonom Monjackom (Foto: Reuters)
Suprug iznenada preminule Brittany Murphy ostao je šokiran smrću američke glumice koja je u 32. godini života doživjela jak srčani udar. Pokušavajući da opiše kako se osjeća, Simon Monjak je izjavio da se za njega svijet srušio.

Otkrio je kako je Brittany patila od laringitisa (oboljenja grkljana koje dovodi do otoka ili upale glasnih žica) te da je u posljednje vrijeme bila veoma umorna radeći na dva filma. Ipak, dodaje da ništa nije ukazivalo na to da je ozbiljno bolesna, piše Telegraph.

Monjack je ispiričao kako je nedjelja počela kao "običan dan". Međutim, tako nije završila. Kad je Brittanyna majka Sharon ušla u kupatilo u holivudskom domu para, otkrila je da njena kćerka na podu leži bez svijesti. Vrisnula je i pozvala hitnu pomoć, ali je bilo kasno.

Suprug glumice negirao je da je Murphy bila povezana sa ljudima koji su na nju "loše utjecali".

"Ne znam zašto bi to neko pomislio. Ona je pronašla ljubav. Mi smo pronašli ljubav. Ne bi stigla tamo gdje jeste da ju je neko kontrolisao", kazao je Simon, koji, prema pisanju portala o slavnima TMZ.com, nije odobrio autopsiju tijela supruge.

Njih dvoje su se vjenčali u tajnosti 2007. godine.