Showbiz
8

Muž Benjamin oduševljen: Prelijepa Cameron Diaz bez šminke na naslovnici nove knjige

Klix.ba
Poznata američka glumica Cameron Diaz nedavno je objavila novu knjigu pod nazivom "The Longevity Book" na kojoj je pozirala skoro bez imalo šminke. Ovaj put nije dozvolila upotrebu Photoshopa te se vidi svaka bora koja krasi njeno nasmijano lice.

Ono što je oduševilo sve korisnike društvenih mreža, fanove Cameron Diaz i medije, jeste reakcija njenog supruga koji je objavio fotografiju naslovnice knjige uz veoma dirljiv natpis.

"Ne mogu biti više ponosan na svoju ženu. Probudi se svaki dan s misijom da pokuša učini svijet boljim mjestom. Uvijek sam zadivljen njenom hrabrošću, snagom i osjetljivošću koju pokazuje, neumoljivo ohrabrujući žene da vole sebe. Bilo je zanimljivo gledati put nastanka nove knjige s njom", napisao je Benjamin Madden na Instagramu uz hashtag #lovemywife (volim svoju ženu).

Ovo nije prvi put da je Benjamin izrazio svoju ljubav prema supruzi putem društvenih mreža. Svi su zapamtili dan kada je Cameron proslavljala rođendan jer joj je čestitao i na Instagramu uz poruku da je najsretniji muškarac na svijetu jer će je voljeti do kraja svog života. Par se vjenčao 5. januara prošle godine nakon 17-dnevnih zaruka.

Nova knjiga Cameron Diaz govori o starenju, biologiji snage i privilegiji vremena, a izaći će u aprilu ove godine.