Značajna promjena glumca
41

Možete li prepoznati zvijezdu filmova o Batmanu u traileru predstojećeg filma o Thoru?

N. O.
Christian Bale u filmu "Thor: Love and Thunder"
Christian Bale u filmu "Thor: Love and Thunder"
Britanski glumac Christian Bale u novom filmu "Thor: Love and Thunder" glumi zastrašujućeg negativca, a u traileru izgleda potpuno neprepoznatljivo.

"Thor: Love and Thunder" ovog ljeta stiže u kina, a Gorr the God Butcher bi trebao biti najnoviji negativac u filmskoj franšizi.

Tumači ga vrlo poznato lice - Christian Bale - koji stoji iza novog lika zastrašujućeg izgleda te se pojavio krvav i s ožiljcima u traileru objavljenom na YouTubeu.

Glumac, koji je poznat po ulozi superheroja Batmana u brojnim DC filmovima, borit će se protiv Thora (Chris Hemsworth) u novom filmu.

Teaser isječci prikazuju Christiana kako izgleda neprepoznatljivo uz masku i značajnu količinu šminke koja mu je promijenila strukturu lica.

Zastrašujući lik Gorr the God Buctcher izlazi iz sjenovitog šipražja u dvominutnom traileru, prikazujući predstojeću akciju. Čini se da Gorr nastavlja uništavati cijeli planet dok se sukobljava s drugim herojima.

Obožavatelji Thora s nestrpljenjem su iščekivali izlazak novog filma otkako je posljednji nastavak izašao 2017. godine.

"Thor: Love and Thunder" trebao bi biti prikazan u kinima 8. jula, a u njemu glume i Natalie Portman, Karen Gillan i Chris Pratt.