Šokirala javnost
45

Motivacijska govornica Ana Bučević otkrila da se razvodi nakon sedam godina braka

E.S.
Ana Bučević je hrvatska autorica nekoliko bestsellera i popularna motivacijska govornica čije savjete sluša i praktikuje hiljade ljudi.

Riječ je o ženi koja je mnogima pomogla na njihovom putu do mentalnog, duševnog i fizičkog ozdravljenja, ali sebi izgleda nije mogla pomoći jer je javnost šokirala informacijom da se razvodi od supruga Saše nakon sedam godina braka.

Prvenstveno je Saša, koji je pobijedio borbu s karcinomom, na svom Facebook profilu iznio nekoliko informacija koje su jasno dale do znanja da je njihov brak u krizi.

"Možeš šta hoćeš i dokle hoćeš, ali ne preko mojih leđa. Ja sam taj koji je odlučio promijeniti svoj 'mindset', tebi hvala na podršci, ali nisi ti ta koja je zaslužna, nego ja, svojom snagom i voljom, jer moj je život igra bez granica, a ti samo usputna stanica", poručio je Saša.

Nakon toga odlučila se oglasiti i Bučević koja je potvrdila informaciju o bračnom krahu.

"Da, istina je. Saša i ja se razvodimo. Pokrenula sam razvod braka prije nekoliko mjeseci. Saznala sam za izbore koje je donosio bez mog znanja i koji su za posljedicu štetili našoj porodici. Sve sam napravila da mu pomognem da shvati da će mu izbori koje donosi samo naštetiti. Nije me slušao i nije ih priznavao. Ne možeš pomoći onom koji pomoć ne traži i ne preuzima odgovornost za svoje postupke", kazala je, između ostalog, Bučević.