Showbiz
0

Monica Lewinsky kao voditeljica reality showa

Klix.ba
Njena afera sa bivšim predsjednikom SAD-a, <b>Billom Clintonom</b>, katapultirala ju je na naslovne stranice tabloida. Sada je njen red da podijeli neke svoje savjete o ljubavi pošto će biti voditeljica novog reality showa <i>Mr. Personality</i>.

Monica Lewinsky je tako dobila i svoju tv premijeru – imenovana je za voditeljicu showa Mr. Personality na televizijskom kanalu FOX. Njoj to neće biti problem, pošto je njen privatni život već bio poznat ostatku svijeta. "Mislim da sam već proživjela svoj reality show.", kaže Monica. "Ono što je zaista važno u vezi je kemija i komunikacija, a za veliki dio toga je zaslužan karakter osobe."

Radnja showa otprilike izgleda ovako: dvadeset muškaraca pokušava osvojiti srce prekrasne djevojke koja se zove Haley. Muškarci moraju nositi maske dok se Haley ne odluči. I tako dok se tih dvadeset muškaraca mora pravo namučiti za Haley, ona hoda naokolo u bikiniju po luxuznoj kući. Zašto oni moraju nositi maske? Zato što Haley mora muškarca izabrati na osnovu njegove unutranje, a ne vanjske ljepote. "Ženama je na kraju važan karakter i to je to. Ne želim da mi neki tip samo govori kako dobro izgleda."

Međutim, da li će ljubav postojati i kad izabranik skine masku? Monica je sigurna da taj spoj neće biti toliko površan. "Mislim da dobar izgled ne može nadoknaditi loš karakter i mislim da karakter može učiniti čuda za nekoga ko nije baš lijep."