Dolores Aveira
0

'Moj sin nije ženskaroš'

Sarajevo-x.com
Majka fudbalske zvijezde Cristiana Ronalda, Dolores Aveira, izjavila je da je umorna od tabloida, te da želi negirati navode da njen sin stalno mijenja djevojke.

Dolores Aveira, 54.godišnja Portugalka i majka najboljeg fudbalera na svijetu Cristiana Ronalda rekla je da je njena porodica stalno na udaru tabloida, ali da je najviše nervira kad novine pišu da je Cristiano ženskaroš i da često mijenja ljubavnice.

'Dosad sam upoznala samo dvije djevojke svog sina i znam da su to zaista bile njegove ljubavi jer ih je doveo da ih porodica upozna. Te dvije djevojke su Merche Romero i Nereida Gallardo', izjavila je Dolores.

Merche Romero je portugalska televizijska voditeljica s kojom je Cristiano izlazio do 2008. godine kad je upoznao španjolsku manekenku Nereidu Gallardo.

Cristiano Ronaldo rođen je 1985. godine u Portugalu, a trenutno igra u engleskom klubu Manchester United. Pored titule najboljeg fudbalera na svijetu, Ronaldo je i seks simbol za kojim lude djevojke širom svijeta.

Poput svog kolege Davida Beckhama i Cristiano Ronaldo nameće trendove frizurom i odjećom, te i mnogi muškarci kopiraju njegov stil oblačenja i ponašanja.