Zvijezda serije LZN
64

Moamer Kasumović na posljednjoj objavi na Instagramu ljubi tajanstvenu djevojku

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Zvijezda serije "Lud, zbunjen, normalan" Moamer Kasumović svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, a nije pretjerano aktivan ni na društvenim mrežama.

Na Instagramu ima nešto više od 13 hiljada pratitelja, a posljednja fotografija koju je objavio privukla je pozornost njegovih fanova.

Naime, Muamer je objavio crno-bijelu fotografiju na kojoj ljubi tajanstvenu djevojku o kojoj nije želio otkriti ništa.

"Napokon čovječe pa ti živ, divna slika", "Big like", pisali su pratitelji ispod fotke koja je pokupila gotovo dvije hiljade lajkova i to je njegova posljednja objava u zadnjih mjesec i pol dana.

Inače, Kasumović je rođen u Crnoj Gori te je kao 14-godišnjak bez roditelja preselio u Sarajevo gdje je nakon završetka rata krenuo u gimnaziju. Nakon toga upisao je studij novinarstva, ali ubrzo, zbog ljubavi prema glumi upisao je i završio Akademiju scenskih umjetnosti.

"Koliko je teško biti smiješan - to je najteže jer nije lako nasmijat kvalitetno ljude. Lako je igrati nisko ili nešto ali napraviti nešto dobro. Volim britanski humor kao iz Monty Pythona, jer je crn i ne podilazi publici - znaju posolit ranu, tu je ljepota komedije", ispričao je jednom prilikom za emisiju IN Magazin, a tada je otkrio i kako izgledaju snimanja serije "Lud, zbunjen, normalan".

"Bilo je situacija kada smijeh preraste u histeriju, sjećam se scene jedne s damom sumnjivog morala... nama je to bilo toliko smiješno da je redatelj morao tražiti pauzu od pola sata", kazao je tada Moamer.