Na svečanom događaju
9

Mnogi komentarišu ponašanje Meghan i Harryja: Ona se cereka kao manijak, on se jedva vidi

D. J.
Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube
Meghan Markle i princ Harry pojavili su se na otvaranju novog veteranskog centara u San Diegu, a njihovo ponašanje privuklo je veliku pažnju.

Naime, dok su prilazili mjestu na kojem će vrpca biti prerezana i centar svečano otvoren, Harry je razgovarao s voditeljem ceremonije te ostao korak-dva iza Meghan na što je ona odmah reagirala te ga usmjerila prema mjestu gdje treba stajati.

Princ je potom zauzeu poziciju iza svoje supruge i dok se ona cijelo vrijeme veselo smješkala, Harry je izgledao ozbiljno i nervozno.

Video sa svečanog otvaranja veteranskog centra osvanuo je i na internetu, a brojni gledatelji komentirali su ponašanje vojvode i vojvotkinje od Sussexa.

"Harryju je toliko dosta nje... Pogledajte ovaj video i njegove reakcije prema Meghan. Malo sam tužna zbog njega, ona je lovila njegove ranjivosti, a on je bio izgubljen u svojoj potrebi za ljubavlju", "Primijetite li kako ona stoji ispred STVARNOG člana kraljevske obitelji i stoji najbliže govorniku i timu koji reže vrpcu", "Klasična Meghan, hoda ispred njega, graciozno saginje glavu pozdravljajući njihovo predstavljanje, a zatim mora nešto komentirati osobi koja reže vrpcu kako bi ostala u središtu pozornosti (Harry se nasmije kao idiot na njezin komentar)", "Ovdje nešto ozbiljno nije u redu!! Ona se cereka kao manijak ispred, a Harry stoji straga i jedva se vidi??? Kao da je on rezervni dio! Ovo je apsolutno užasno. Šta ona, zaboga, ima s oružanim snagama ili veteranima ili bilo čime drugim.. Neugodno mi je zbog Harryja i onoga u što ga je pretvorili. Taj pljesak je bio jadan... Sve je ovo bilo potpuno sramotno", nizale su se reakcije na njihovo ponašanje.

Također, mnogi su se upitali kako to da Amerika nema nijednog ratnog heroja da prisustvuje ovom događaju umjesto "stranog princa i bivše glumice".