Nakon incidenta s Oscara
37

Mlađi brat Chrisa Rocka izazvao Willa Smitha na boks meč: Pustit ću šake da govore

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Mlađi brat Chrisa Rocka poručio je da se želi obračunati s Willom Smithom. Kenny Rock izazvao je glumca na boks meč nakon što je prošlog mjeseca napao komičara na dodjeli Oscara.

Mlađi Rock je upravo potpisao ugovor s osnivačem Celebrity Boxinga Damonom Feldmanom i rekao za TMZ da ima jednog protivnika na umu.

"Trebao bih ući u ring s Willom Smithom", izjavio je Kenny u intervjuu u srijedu, "Mogao bih ga pobijediti".

"Pustit ću šake da govore", dodao je.

U međuvremenu, Chris se nije previše oglašavao nakon što ga je Smith udario po licu na bini Oscara prije nešto više od dvije sedmice.

Kenny je za TMZ rekao da se njegov brat komičar sjajno snalazi, a na pitanje da li je Chris prihvatio Smithovo izvinjenje rekao je da o tome nije razgovarao sa svojim bratom.

Međutim, dodao je da "sumnja" da bi njegov brat oprostio Smithu šokantni šamar.

Prošle sedmice, drugi Rockov brat rekao je da će "razbiti" Smitha ako se ikada sretnu licem u lice.

"Izjeda me gledajući to iznova i iznova, jer vidite kako je vaša voljena osoba napadnuta i ne možete ništa učiniti povodom toga", rekao je.

"Svaki put kada gledam videozapise, to je kao prezentacija koja mi se stalno vrti u glavi", nastavio je Kenny, "Moj brat mu nije bio prijetnja i jednostavno ga nije poštovao u tom trenutku. Upravo ga je omalovažio pred milionima ljudi koji gledaju show."

Pozvao je akademiju da oduzme Oscara kojeg je Smith osvojio ubrzo nakon što je napao Rocka.