Stavio kamere na groblje
0

Miša Grof bijesan na Nikolinu: Slika se gola, a na grob mog sina nije došla od sprovoda

D. J.
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell/Instagram
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell/Instagram
Hrvatska voditeljica Nikolina Pišek i njen svekar Viktor Ristović poznatiji kao Miša Grof i dalje nisu u dobrim odnosima.

Naime, nakon smrti Nikolinonog supruga Vidoja Ristovića, njegov otac Miša Grof u više navrata je kritikovao Nikolinu te iznio brojne uvrede i optužbe.

Sada Miša tvrdi kako ostavinska rasprava još uvijek nije završena te da Nikolina nije posjetila grob njegovog sina od sprovoda.

"Od sprovoda se nije pojavila na grobu. Sve je pod kamerama, i spomenik i sve okolo. Znam ja sve i sve pratim", rekao je Miša za srbijasnke medije te dodao kako po njemu Nikolina nije ni voljela njegovog sina.

"Kao da nije mogla na grob mu doći, a mogla se slikati gola. To vam je ta poštena Nikolina, koja je pričala o velikoj ljubavi i kako pati za mojim sinom. Lijepo sam vam ja rekao još na samom početku, kad se sve dogodilo, da to nikada nije bila ljubav. Ona je uvijek gledala korist i materijalni interes", zaključio je Miša Grof.

Podsjećamo, Vidoje Ristović iznenada je preminuo početkom maja u kasnim noćnim satima kod maserke Danijele u stanu, a obdukcijom je utvrđeno da je bio teško alkoholiziran i pod sedativima u trenutku smrti.

Njegov otac, Miša Grof, sada vodi pravnu bitku s Nikolinom oko raspodjele imovine.