Otkazali nastup
60

Mirza Selimović se oglasio nakon saobraćajne nesreće njegovog benda: Došlo je do nesporazuma

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bosanskohercegovački pjevač Mirza Selimović oglasio se nakon vijesti o saobraćajnoj nesreći kazavši da je došlo do nesporazuma i da je zapravo njegov bend imao udes.
Selimović je jučer na svom Instagram profilu obavijestio javnost da je primoran otkazati nastup u Beogradu nakon nesreće. Mnogi su pomislili da je zapravo on učestvovao, ali to nije bio slučaj.

"Dragi prijatelji, došlo je do nesporazuma u prethodnoj objavi. Naime, moj bend je doživio nezgodu pri dolasku na nastup u Beograd", pojasnio je bh. pjevač.

Screenshot/Instagram
Screenshot/Instagram

Istaknuo je da nasreću nije bilo teže povrijeđenih: "Sve je ok, niko nije teže povrijeđen, momci su dobro, ali su zbog određenih policijskih protokola bili spriječeni da nastave put. Hvala svima na brizi".

U ranijoj objavi je otkrio da će ubrzo objaviti novi datum njegovog nastupa te se zahvalio bendu koji ih je u kratkom roku pristao zamijeniti.

Selimović spada u red najtraženijih mladih pjevača u regionu i ima ugovorene nastupe nekoliko mjeseci unaprijed. Nedavno je objavio B stranu svog četvrtog po redu studijskog albuma