U specijalnoj emisiji
68

Mirza Selimović predstavio prvi dio svog novog albuma "Pusti da vjerujem" i najavio ostatak za januar

N. C.
Foto: I. L./Klix.ba
(Foto: I. L./Klix.ba)
Mladi bh. pjevač Mirza Selimović predstavio je prvi dio svog novog albuma "Pusti da vjerujem" te održao mini-koncert u sklopu emisije "Konačno petak" koja će biti emitirana 15. decembra.

U sklopu specijalnog izdanja emisije u studiju A Radiotelevizije Bosne i Hercegovine, pjevač je pred publikom govorio o svojoj karijeri te napravio odličnu atmosferu.

Prvi dio odnosno "A" strana četvrtog po redu studijskog albuma pod nazivom "Pusti da vjerujem" objavljena je početkom novembra tekuće godine, a Mirza je najavio i izlazak drugog dijela albuma odnosno "B" strane te otkrio da je do malog kašnjenja došlo zbog brojnih nastupa.

"Album je trebao izaći početkom decembra, ali zbog brojnih nastupa nismo stigli. Tako da će 'B' strana izaći početkom januara, a onda slijedi još jedna promocija ovdje u studiju", kazao je.

U emisiju su se videoporukom javile i njegove kolege Džejla Ramović, Dženan Lončarević i Aco Pejović te su imali samo riječi hvale za mladog pjevača. Selimović se zahvalio svim saradnicima na podršci koju mu pružaju sve ove godine.

"Želim da se iskreno zahvalim porodici, prijateljima i svim kolegama i saradnicima koji su bili moja podrška u proteklih 10 godina i koji su na bilo koji način, kritikom, savjetom ili lijepim gestom uticali na moj dosadašnji rad", kazao je Mirza, koji se na kraju specijalnog izdanja emisije posebno zahvalio svojoj publici.

Na "A" strani njegovog novog albumu nalaze se četiri pjesme: "Pusti da vjerujem", "Anđeo na dnu", "Kasno je" i "Pitaju me dani".