Preminula jučer
239

Mirza Selimović posvetio emotivnu baladu svojoj majci i rasplakao pratitelje: Tvoje oči sve govore

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Mirzi Selimoviću jučer je, 12. maja, preminula majka Nedreta, a pjevač je na svom Instagramu objavio video u kojem pjeva tužnu pjesmu koja je rasplakala mnoge.
S knedlom u grlu i uz gitaru posvetio je majci emotivnu baladu Džeja Ramadanovskog pod nazivom "Živote ženo bez morala". "Još jedan tmuran prođe dan...", napisao je uz video koji je izazvao lavinu komentara.

"Napravila je ljudinu od tebe", "Dijelimo tvoju bol", "Ovo je baš iz srca", "Oči sve govore", "Suze idu gledajući tu tugu", "Jako nam je žao, neka vam Bog da snagu", "Ovo je nešto najemotivnije, budi jak", samo su neke od reakcija na Mirzino pjevanje tokom najtužnijih dana za njega i porodicu.

Piodsjećamo, Selimović je prije nekoliko dana podijelio apel za pomoć Nedreti koja je bila u bolnici. U objavi je bilo navedeno kako su joj potrebni trombociti, ali nije poznato od čega je bolovala.

Njegova majka mu je bila velika podrška tokom karijere te se zajedno s drugim članovima porodice pojavljivala u backstageu takmičenja Zvezde granda na kojem je pobijedio 2014. godine.