Showbiz
13

Miranda Kerr pokazala tijelo u reklami za liniju donjeg veša Wonderbra

Klix.ba
Miranda Kerr je anđeo modnog brenda Victoria Secret već šest godina i nikada nije razočarala svojim izgledom. Ovaj put fotografisala se u donjem vešu za modnu kuću Wonderbra.

Na fotografijama odiše seksipilom, a uprkos fotošopu kojim je na pojedinim fotografijama tonirano njeno tijelo, vidi se da ima savršenu figuru. Da naporno radi kako bi imala mišiće i ravan stomak dokazala je Kerr to i fotografijama iz teretane koje redovno postavlja na društvenim mrežama. Redovno radi pilates i jogu, a voli skakati na trampolini.

"Uživam su superhrani i zdravim napicima koje sama pravim a sadrže kokosov ulje, sjemenke i druge zdrave sastojke. Koristim i avokado koji izuzetno zdrav i konzumiram pola avokada dnevno", rekla je Kerr.

No, ponekad jede i drugu vrstu hrane koja ima više kalorija.

"Živim po principu 80:20. Jedem zdravu hranu 80 posto svog vremena, a 20 posto se opustim i jedem što mi je volja. Najčešće pravim mafine bez glutena sa borovnicom", kazala je.

Manekenka je majka četverogodišnjeg dječaka Flynna kojeg je rodila dok je bila u braku s glumcem Orlandom Blumom. Prvi put se "okitila" krilima anđela Victoria's Secreta 2013. godine.