Presimpatičan video
27

Miraj Grbić pokazao kako se igra s kćerkicom, njegovi humoristični komentari će vam popraviti dan

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jedan od naših najuspješnijih glumaca Miraj Grbić rijetko objavljuje sadržaj na društvenim mrežama, no sada je sve oduševio fotografijom i snimkom na kojima se igra s kćerkicom Billie.

Miraj je pokazao kako uživa sa svojom kćerkicom na plaži u Santa Monici u Kaliforniji. Objavio je fotografiju na kojoj djevojčicu vrti u zraku, uz predivan zalazak sunca.

"Sve na svijetu", "Uživajte sa djecom dok su mali brzo odrastu", "Kako divno dijete imaš", "Čombe... najbolji", "Veliki pozdrav iz Bosne za legendu", neki su od brojnih komentara ispod fotografije koja je oduševila njegove pratitelje.

Na svom storyju je podijelio i video u kojem se s Billie igra u teretani.

"Ovo je medicinka koja je teška 5 kilograma, a ona ovo već pola sata radi. To je ta životinjska snaga", kazao je u snimci u kojoj malena Billi po teretani nosi medicinsku loptu.

"Pogledajte Grbića, znači teža je od nje lopta. Ona je zvijer. Bravo zlato tatino, bravo miška. Ajde sad uzmi utege od 50 kila i diži", našalio se glumac u preslatkom videu.

Miraj je sa suprugom Marijom u braku od 2008. godine, a 2013. su iz Sarajeva preselili u Los Angeles. Par je 2021. godine dobio kćer Billie, koja je rođena u losanđeleskoj bolnici Cedars-Sinai, a trenutno čekaju i sina.