U Beogradu
36

Mima Karadžić bio na premijeri filma s 35 godina mlađom djevojkom, više ne skrivaju vezu

I. S.
Foto: Ringier/Dragana Janković
Foto: Ringier/Dragana Janković
Crnogorski glumac Milutin Mima Karadžić (68) više ne skriva ljubavnu vezi s 35 godina mlađom djevojkom Natašom Stanišić.

Njih dvoje su večeras u Beogradu prisustvovali premijeri filma "Jorgovani" režisera Siniše Cvetića u okviru 52. izdanja FEST-a. Glavne uloge u spomenutom filmu su ostvarili Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić.

Mima i Nataša su prvi put viđeni zajedno u aprilu prošle godine na premijeri predstave "Laž" u Beogradskom dramskom pozorištu. Tada su izvori za srbijanske medije naveli kako je on u potpunosti očaran njome.

Foto: Ringier/Dragana Janković
Foto: Ringier/Dragana Janković

Nekoliko mjeseci kasnije su prošetali crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala. Nataša studira glumu na Fakultetu savremenih umetnosti u Beogradu.

Dosad se pojavila u serijama "Zakopane tajne", "Dinastija" i "Urgenti centar". Ostvarila je ulogu Milice Stojadinović u predstavi "Poetesa" koju je režirala Vida Ognjenović.

"Najveći šok i izazov za mene je bio kada je Vida Ognjenović odlučila da mi da ulogu u kojoj od 20. do 50. godine života igra jedna glumica. Nezimjerno sam joj zahvalna što nije išla ustaljenim putem, nego smo se zajedno borile s tim likom", izjavila je Nataša ranije.