|

Milla Jovovich otkrila da je treći put trudna, stiže djevojčica

Milla Jovovich otkrila da je treći put trudna, stiže djevojčica
0
E. Sk.
9.8.2019. u 12:10
25
komentara
0

dijeljenja
Milla Jovovich otkrila da je treći put trudna, stiže djevojčica Foto: EPA-EFE
Slavna holivudska glumica Milla Jovovich otkrila je da je trudna treći put. Sretnu vijest objavila je na društvenim mrežama. S obzirom na to da je nedavno izgubila bebu, Jovovich je prva tri mjeseca krila vijest o prinovi.
Mada ju je vijest o trudnoći razveselila, glumica je priznala i da je pomalo strah.

"Nakon što sam prije 13 sedmica saznala da sam trudna, u meni su se miješali osjećaji između potpune euforije i neizmjernog straha. Zbog godina i gubitka bebe u prošloj trudnoći nisam se željela prebrzo povezati s ovom bebom", kazala je Jovovich.

Kada je izgubila bebu, Mila je bila trudna četiri mjeseca. Dobila je prijevremene trudove i rekli su joj da mora biti budna tokom cijelog postupka.To joj je, izjavila je, bilo jedno od najstrašnijih iskustava kroz koje je ikad prošla. Njoj i njenoj porodici, dodaje, nije bilo nimalo lako proteklih mjeseci.

"Cijela porodica i ja smo bili na iglama čekajući rezultate detaljnih pretraga, provodeći većinu vremena po liječničkim ordinacijama. Hvala Bogu sve je uredu ovaj put i blagoslovljeni smo s još jednom djevojčicom", napisala je Jovovich u opisu fotografije na kojoj je pozirala u uskoj haljini od čipke i pokazala svoj trudnički stomak.
Prijavi grešku


Komentari (25)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...