Pukla veza
34

Milijarder Elon Musk i zavodnica Amber Heard raskinuli nakon godinu dana

Klix.ba
Amber Heard i Elon Musk (Foto: Instagram)
Amber Heard i Elon Musk (Foto: Instagram)
Poznati ljubavni par, osnivač i direktor kompanija Tesla i SpaceX te glumica Amber Heard, raskinuo je nakon godinu dana veze. Biznismen navodno nije imao dovoljno vremena za bivšu suprugu Johnnyja Deppa, dok se ona želi više posvetiti karijeri, prenose strani mediji.

Heard je proteklih mjeseci aktivna na snimanju filma "Aquaman" u Australiji, gdje će se zadržati do oktobra. Njih dvoje su prije nekoliko mjeseci otkrili vezu javnosti objavljujući zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Milijarder je izvodio Heard na romantične večere još dok je bila u braku s Deppom.

Foto: Nigel Hallett
Foto: Nigel Hallett

Heard i Musk upoznali su se prvi put prije četiri godine na snimanju filma "Machete Kills". Nekoliko godina poslije toga ponovo su se sreli, a vezu su zvanično započeli 15 mjeseci nakon što se Heard razvela od Deppa.

Cheeky

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Musk je prije Heard bio u braku s glumicom Tallulah Riley, zvijezdom filma "Pride & Prejudice". Njih dvoje su se čak dva puta vjenčavali i razvodili.

Foto: TheMegaAgency
Foto: TheMegaAgency

Mnogi su za Heard govorili kako je napravila pravi korak osvojivši Muska, dok su drugi njega prozivali zbog toga kako se usudio biti s glumicom koja je bivšeg muža odvela na sud tvrdnjama da ju je tukao.