|

Miley Cyrus ponovo "divlja": Toples, disko kugla i džoint na bini

Miley Cyrus ponovo "divlja": Toples, disko kugla i džoint na bini
7
Klix.ba
4.12.2014. u 20:32
27
komentara
7

dijeljenja
1/8
2/8
3/8
4/8
5/8
6/8
7/8
8/8
Miley Cyrus ponovo je uzdrmala javnost svojom pojavom i nastupom. Dok zarađuje od koncerata u prepunim halama, mnogi su kritikovali njeno ponašanje koje i nije baš uzorno. No, ona za kritike javnosti ne mari. A očito se ne brine ni zbog mišljenja porodice Kennedy koja zamjera svom nećaku Patricku Schwarzeneggeru što je u romantičnoj vezi s pjevačicom.
Nekadašnja zvijezda Disneyja sada je potpuno promijenila smjer i od naivne djevojčice pretvorila se u razuzdanu adolescenticu, Ovaj put pojavila se u toplesu u hotelu Raleigh uoči koncerta u Art Baselu u Miamiju.

Bila je obučena oskudno, a na grudima, odnosno na bradavicama, imala je samo sjajne krugove. Preko uskih helanki imala je dio sličan tangama koje su špagom povezane sa gornjim dijelom.

Prve fotografije objavila je i na svom profilu na Instagramu, kao i pripremu pred koncert koja je uključivala pušenje džointa što joj je u posljednje vrijeme postala navika.

Ovakvo ponašanje naljutilo je i Mariju Shiver, majku Patricka.

"Maria planira imati razgovor u četiri oka sa Patrickom tokom praznika jer ga želi prosvijetliti. Veoma je nervozna jer ne zna gdje ovo vodi Patricka", rekao je izvor blizak Schwarzeneggerima.
Prijavi grešku


Komentari (27)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...