Showbiz
7

Miley Cyrus ponovo "divlja": Toples, disko kugla i džoint na bini

Klix.ba
Miley Cyrus ponovo je uzdrmala javnost svojom pojavom i nastupom. Dok zarađuje od koncerata u prepunim halama, mnogi su kritikovali njeno ponašanje koje i nije baš uzorno. No, ona za kritike javnosti ne mari. A očito se ne brine ni zbog mišljenja porodice Kennedy koja zamjera svom nećaku Patricku Schwarzeneggeru što je u romantičnoj vezi s pjevačicom.

Nekadašnja zvijezda Disneyja sada je potpuno promijenila smjer i od naivne djevojčice pretvorila se u razuzdanu adolescenticu, Ovaj put pojavila se u toplesu u hotelu Raleigh uoči koncerta u Art Baselu u Miamiju.

Bila je obučena oskudno, a na grudima, odnosno na bradavicama, imala je samo sjajne krugove. Preko uskih helanki imala je dio sličan tangama koje su špagom povezane sa gornjim dijelom.

Prve fotografije objavila je i na svom profilu na Instagramu, kao i pripremu pred koncert koja je uključivala pušenje džointa što joj je u posljednje vrijeme postala navika.

Ovakvo ponašanje naljutilo je i Mariju Shiver, majku Patricka.

"Maria planira imati razgovor u četiri oka sa Patrickom tokom praznika jer ga želi prosvijetliti. Veoma je nervozna jer ne zna gdje ovo vodi Patricka", rekao je izvor blizak Schwarzeneggerima.