Iznova šokira
13

Miley Cyrus polugolim fotografijama rasplamsala maštu pratilaca na Instagramu

Klix.ba
Foto: Instagram (Foto: EPA-EFE)
Foto: Instagram (Foto: EPA-EFE)
Miley Cyrus, američka pjevačica, tekstopisac i glumica koja se ovih dana našla u centru pažnje zbog svojih kontroverznih izjava, dodatno je privukla pažnju medija provokativnim fotografijama koje je objavila na Instagramu.

Ova česta osporavana umjetnica objavila je nekoliko selfie fotografija iz kupatila, a posebnu pažnju skrenula je na sebe bijelom prozirnom potkošuljom ispod koje se jasno vidi da ne nosi grudnjak.

"Iz dana u dan postajem sve jednostavnija", napisala je Cyrus u objavi na Instagramu te je upozorila fanove da će njene fotografije biti vrlo brzo uklonjene zbog pravila ove društvene mreže o eksplicitnim fotografijama.

Podsjećamo da je 2019. godina bila burna za ljubavni život nekada velike Disneyeve zvijezde. Miley je trenutno u vezi s pjevačem Codyjem Simpsonom, a u novu romansu uplovila je samo nekoliko dana nakon prekida s blogericom Kaitlynn Carter, zbog koje je ostavila supruga Liama Hemswortha.

Osim izazovnih fotografija na društvenim mrežama, ona je bila meta kritika kako jednog dijela ljubitelja njenog lika i djela tako i LGBT zajednice zbog nedavne izjave da "žene ne moraju biti homoseksualne jer u svijetu ima još dobrih muškaraca".