Obratila se publici
12

Miley Cyrus kritikovana zbog izjave "Ne morate biti gej, u svijetu ima još dobrih muškaraca"

L. K.
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Ova godina bila je burna za ljubavni život pjevačice i glumice Miley Cyrus. Uspjela je pokrenuti razvod s Liamom Hemsworthom, "izaći iz ormara" i priznati da je lezbijka, zatim ući u vezu sa ženom i naposljetku poručiti fanovima da ne moraju biti gej, jer na svijetu ima još dobrih muškaraca.

Miley je trenutno u vezi s pjevačem Codyjem Simpsonom. U ovu vezu uplovila je samo nekoliko dana nakon prekida s blogericom Kaitlynn Carter, zbog koje je ostavila supruga Liama Hemswortha.

U prijenosu uživo koji je radila preko društvene mreže Instagram Miley je hiljadama pratilaca pričala o svojoj vezi s Codyjem i drugim aspektima njene burne svakodnevnice.

[TWITTER]1186107023500275712[/TWITTER]

"Nemojte odustajati. Ne morate biti gej, na svijetu postoji još muškaraca s kojima možete biti", poručila je djevojkama. S obzirom na to da je Simpson učestvovao u prijenosu, publika je sve vrijeme mogla čuti njegove komentare na izjave njegove djevojke. Kad je čuo ovu poruku upućenu ženskim pratiteljicama, Simpson se nasmijao.

"Da", rekla je Miley obraćajući se Simpsonu, "Uvijek sam mislila da moram biti lezbijka jer su svi muškarci zli, ali to nije istina. Na svijetu ima još dobrih muškaraca, ja sam upoznala jednog i on je trenutno u live prijenosu sa mnom".

Ova izjava izazvala je mnoštvo loših komentara na račun pjevačice, ali ona se još uvijek nije oglasila i reagovala na kritike.