Iznenađenje
10

Miley Cyrus emotivnim pismom čestitala rođendan suprugu Liamu Hemsworthu

Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Australski glumac Liam Hemsworth u nedjelju je proslavio 29. rođendan, a njegova supruga Miley Cyrus čestitala mu je emotivnim ljubavnim pismom koje je nakon toga podijelila i na društvenim mrežama.

"Sretan rođendan mom jedinom. Kada smo se upoznali imao si 19, a danas imaš 29 godina. Pomislila sam kako bih mogla napisati sve što volim kod svog najdražeg frajera povodom ovog posebnog dana", napisala je Miley na početku pisma.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Nakon toga je nabrojala šta sve voli na njemu - od načina na koji gleda na nju i porodicu do načina na koji gleda na život.

"Jednostavno te volim. Bezuvjetno. Kroz vrijeme koje smo proveli zajedno pokazao si mi šta znači voljeti, bez obzira na okolnosti. Poštujem te i ti poštuješ mene. Ponosna sam na osobu koja si postao i radujem se svemu što ćemo zajedno postići u budućnosti. Hvala ti na najsretnijim danima mog života", poručila je Miley svom voljenom.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Par je u vezi od 2009. kada su se upoznali na snimanju filma "The Last Song" pa je Miley objavila i fotografiju iz 2009. godine sa snimanja ovog filma.