Zadovoljan odlukom Suda
186

Milan Popović tvrdi: Gospođa majka više od pola termina nije dolazila po dijete

D. J.
Foto: Dubravka Petric/Pixsell
Foto: Dubravka Petric/Pixsell
Vrhovni sud u Hrvatskoj u potpunosti je vratio skrbništvo Milanu Popoviću nad njegovim sinom Aleksandrom, dok Severina dijete može viđati utorkom i četvrtkom od 16 do 20 sati i svaki drugi vikend subotu i nedjelju.

O svemu se sada i Popović oglasio prvi put nakon što je donesena odluka.

"Vrhovni sud je najviša pravosudna instanca u Republici Hrvatskoj. Presuda je donesena jednoglasnom odlukom vijeća od pet vrhovnih sudija. Odluka je pravedna i zadovoljan sam, ali priča još nije završena. Županijski sud u Splitu, i druge sudije ovog postupka su nanijeli nenadoknadivu štetu našem djetetu", rekao je Milan Popović za RTL.

"Nastavit ću da koristim sva pravna sredstva da raskrinkam sve koji su u tome učestvovali i da za to budu adekvatno sankcionisani. I za kraj, ova odluka nikako ne znači da gospođa majka neće moći da viđa dijete. Tih 20 mjeseci kada je dijete živjelo kod mene majka više od pola termina nije dolazila po dijete, a što je još gore nije ni tražila da više bude sa djetetom. Ovo je samo još jedan medijski cirkus Severine Vučković, sezona 156", poručio je Popović.

Nakon što je izjava objavljena na RTL-u, ista je ubrzo i uklonjena, razlog zasad nije poznat.