Neumorni paparazzi
0

Mickey Rourke viđen s muškarcem

Sarajevo-x.com
Hollywodski "opasni momak" Mickey Rourke sinoć je, dok je napuštao jedan londonski restoran, za ruku vodio ni manje ni više nego - drugog muškarca.

Okupljeni paparazzi su uživali prilikom neobičnog prizora u kojem je glumac s osmijehom na licu za ruku vodio svog tjelohranitelja. Da li se radi o trendu među slavnima ili nečem drugom, novinari nisu saznali, no očito je da je u posljednje vrijeme moderno za ruku voditi nekog istog spola.

Tako su nedavno učinile modna dizajnerica Stella McCartney i manekenka Kate Moss, i glumice Siennna Miller i Keira Knightley, pa je možda i Rourke htio privući pažnju na sebe dok je držao ruku svog dva metrra visokog tjelohranitelja.

Mickey Rourke, bivši seks simbol kojeg je proslavio film "9½ nedjelja" pun eksplicitnih seksualnih scena, ove godine snimio je film "The Wrestler" prikazan na prošlosedmičnom London Film Festivalu.

Mickey Rourke (56), dvostruko je razveden, i na večeri u londonskom restoranu viđen je u ženskom društvu, otkrivaju britanski mediji.