65-godišnja glumica
39

Michelle Pfeiffer podijelila fotografiju bez imalo šminke: Kao da ne stari

N. O.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Michelle Pfeiffer podijelila je fotografiju na kojoj pozira bez imalo šminke kako bi obilježila prekretnicu na Instagramu.

Michelle Pfeiffer stigla je do tri miliona pratilaca na spomenutoj društvenoj mreži što je odlučila proslaviti podijelivši fotografiju u ležernom izdanju te se zahvalila fanovima.

"Tri miliona pratilaca. Hvala vam svima što se družite sa mnom ovdje", navela je uz fotografiju na kojoj se može vidjeti dok sjedi u sivoj dukserici.

Prijatelji i fanovi su se brzo pridružili proslavi, pohvalivši njenu lepotu i njen talenat. Selma Blair se slatko prisjetila kad se tek pojavila na mreži te joj je poručila da je "čisto zlato".

Uz brojne pohvale kolega i glumicini fanovi su u komentarima istaknuli njen izgled u 65. godini uz poruke da djeluje "kao da ne stari".

Glumica je prethodno otkrila kako sve ove godine održava svoju vitku liniju. Ističe da je pored pravilne ishrane, potrebno vježbati i imati kvalitetan san, a posebno je navela pet navika u ishrani koje svakodnevno primjenjuje.

Tako je za tajnu svoje linije navela konzumiranje kajenske paprike, ribe, otkrila je i kako ne preskače doručak, kontrolira unos alkohola te ima balansirane obroke.