Tonight Show kod Jayja Lenoa
0

Michelle Obama tvrdi da joj Barack svakodnevno pjeva

Sarajevo-x.com
Michelle i Barack Obama (Foto: AFP)
Michelle i Barack Obama (Foto: AFP)
Michelle Obama, prva dama Sjedinjenih Američkih Država, otkrila je u gostovanju u emisiji Tonight Show kod Jayja Lenoa da joj suprug Barack Obama stalno pjeva. Mnogi medijski izvještaji tvrde da su Obamini zaljubljeni kao i prvog dana kada su bili zajedno.

"On ima predivan glas i stalno mi pjeva. Voli stare klasike i dobru muziku, pjeva mi pjesme Ala Greena, Marvina Gayea i Stevieja Wondera", rekla je Michelle, prenosi Daily Mail.

Nedavno je američki predsjednik Barack Obama uradio nešto neobično za predsjednika jedne od najmoćnijih država svijeta i tokom obraćanja je zapjevao pjesmu Ala Greena okupljenima u teatru Appolo u New Yorku.

Republikanac Romney, koji će vjerovatno biti glavni Obamin protivnik u predsjedničkoj utrci u izbornoj godini, također je otpjevao America the Beautiful, a Michelle je prokomentarisala da je Romney to lijepo otpjevao.

Michelle i Leno su se našalili i o temi zdravog obroka, jer je Leno jednom izjavio da je posljednju jabuku pojeo 1984. godine, a Michelle je četiri godine posvetila svojoj kampanji Let's Move! koja promoviše zdrav život.