Druženje sa olimpijskim timom
1

FOTO / Michelle Obama ili najopuštenija prva dama SAD-a ikada

Klix.ba
Već od prvog momenta kada ju je amarička i svjetska javnost upoznala, bilo je jasno da sadašnja prva dama SAD-a, Michelle Obama, nije tipična supruga predsjednika SAD-a.

Michelle je to i ovoga puta dokazala i to na Olimpijskim igrama u Londonu kada se intenzivno družila i ohrabrivala američku olimpijsku reprezentaciju. Igrala je Michelle fudbal na igralištima u Londonu zajedno sa okupljenom djecom, grlila američke sportiste i hrabrila ih, a sada je pokazala da je žena koja ne može jednostavno biti supruga predsjednika, već da se voli i opustiti ne mareći za kamere.

Sportašica Elena Pirozhkova je odlučila pokazati koliko je jaka i spremna pred takmičenja koja je očekuju, pa je u prisustvu američkog olimpijskog tima i brojnih novinara, podigla u naručje prvu damu SAD-a. Michelle je prihvatila šalu i smijući se pustila da je sportistkinja pronosa po sali.

Foto: AFP
Foto: AFP
Pirozhkova je kasnije izjavila kako je bila pomalo nervozna, jer se bojala kako bi osiguranje prve dame moglo reagovati, ali je na sreću sve prošlo u najboljem redu, kaže ova 25-godišnja sportašica.