Mudre riječi
4

Michelle Obama dala nekoliko savjeta Meghan Markle

Klix.ba
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Bivša prva dama SAD-a Michelle Obama udijelila je nekoliko mudrih savjeta Meghan Markle o prilagođavanju na život u kojem će biti u centru pažnje svjetske javnosti, prenosi BBC.

"Kao i ja, Meghan Markle vjerovatno nije ni sanjala da će imati život poput ovog. Pritisak koji osjećate, kako od sebe, tako i od drugih, ponekad može biti prevelik. Moj najveći savjet bi bio da Meghan uzme sebi vremena prije nego što nešto izgovori ili uradi", rekla je gospođa Obama za Good Housekeeping Magazine.

Osim toga, Michelle je također poručila vojvotkinji Meghan kako ne treba primati natpise iz žute štampe kojih će uvijek biti.

Michelle Obama je bila inicijator mnogih pozitivnih procesa tokom osam godina u Bijeloj kući, s posebnim osvrtom na ishranu i zdravlje djece.

"Prvih nekoliko mjeseci sam provela u Bijeloj kući uglavnom brinući se o kćerkama, starajući se za njihov dobar početak u školi i stvaranje novih prijateljstava prije nego što sam odlučila krenuti u neki ambiciozniji posao", nastavila je Michelle.

Zanimljivo je istaći kako se Meghan Markle već uključila u nekoliko humanitarnih projekata otkako je postala kraljevska nevjesta, a među njima se izdvaja kuhanje za one koji su ostali bez svojih domova u požaru u Grenfellu.

Vojvotkinja od Sussexa trebala bi roditi na proljeće, a nedavno je najavila kako će ona i njen suprug preseliti u novi dom u blizini zamka Windsor. Ovaj potez izazvao je mnoge kontroverze, a na naslovnicama svjetskih tabloida našla se priča kako se Meghan Markle posvađala s Kate Middleton.