Koža kao iz noćne more
0

Michael Jackson fizički propada

Sarajevo-x.com
Potrošio je milione na plastične operacije kako bi svoje lice učinio mlađim, svjetlijim i glatkim, ali mu ništa od toga nije pomoglo. Legendarni pjevač Michael Jackson snimljen je kako se skriva iza maske, što i nije previše čudno za njega, ali je posebno zabrinjavajuća koža na njegovim rukama.

Na fotografijama koje je objavio Daily Mail jasno se može vidjeti izuzetno loše stanje u kojem se slavni Jacko nalazi. Ispucala koža, istaknute vene i nokti koji otpadaju samo su dio strašnog prizora.

Kao i obično, 50-godišnja zvijezda pokušala se skriti iza maske, što je još jedan kontraproduktivan potez jer njime samo još više privlači pažnju javnosti. Ovaj put izabrao je hiruršku masku i kapu, te tamne sunčane naočale.

U rijetkim prilikama kad je pokazivao lice stručnjaci su utvrdili da ima problema sa ožiljcima na nosu nastalim od operacija kojima se podvrgavao. Špekuliše se i o tome da ima ugrađenu kosu ili da nosi periku, te da boluje od artritisa.

U januaru je Ian Halperin, autor biografije o ovom pjevaču, izjavio kako Jackson boluje od potencijalno smrtonosne bolesti pluća, ali je njegov glasnogovornik to negirao, dodajući kako se on zapravo sprema za svjetsku turneju i brojne nastupe.