Za 56. rođendan
2

Mia Begović dobila dirljivu čestitku od kćerke Maje Lene: Voli te tvoj general M.

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jedna od najboljih hrvatskih glumica Mia Begović proslavila je danas 56. rođendan. Tačno u ponoć njena kćerka Maja Lena Lopatny ostavila joj je rođendansku čestitku koja je razniježila sve njene pratitelje na Instagramu.

Maja je mami Miji poželjela puno ljubavi, šale i smijeha i da joj ovo bude najsretniji rođendan do sada.

"Želim ti da naša pozornica života zauvijek bude ispisana ljubavi i podrškom kao i do sada, da bude prepuna šala i smijeha (Svijet pokrećemo osmijehom, zar ne?) puna topline i ljubavi, naših dubokoumnih razgovora i analiza, mira i mudrosti, naravno tvojih nezaobilaznih “uhica, epskih rečenica i zaključaka. Da i dalje budeš sve ono što jesi, da i dalje s takvih žarom i ljubavi voliš ovaj svijet i da u svaku novu pobjedu ideš s osmijehom i sa svojim ogromnim lavljim srcem, samo onako kako ti znaš. Voli te tvoj general M" , napisala je Maja Lena i dodala kako će za ostalo lako.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Majini pratitelji bili su oduševljeni njenim riječima i priključili se čestitkama. Maja Lena Lopatny i Mia nikada nisu krile da imaju odnos poput dvije prijateljice. Njih dvije najviše vremena provede skupa i to kako kažu doma jer niti jedna od njih ne voli izlaziti previše, a omiljeni izlazak su im zanimljive izložbe i koncerti.