Nekom osmijeh, nekom suze
102

Messijeva supruga nakon pobjede nije skrivala sreću, Modrićev sin sjedio uplakan na tribinama

I. B.
Supruge Messija i Modrića sinoć su bile skroz suprotnih raspoloženja (Foto: EPA/Pixsell)
Supruge Messija i Modrića sinoć su bile skroz suprotnih raspoloženja (Foto: EPA/Pixsell)
Nakon što je nogometna reprezentacija Argentine sinoć savladala Hrvatsku rezultatom 3:0 i tako se plasirala u finale Svjetskog prvenstva, suza je bilo na sve strane. Nekih od tuge, a nekih od sreće. A najizražajnije su bile kod porodica slavnih nogometaša.

Argentina je ubjedljivom pobjedom srušila san Vatrenih da ponove 2018. godinu i plasiraju se u finale Svjetskog prvenstva, što je kod nekih izazvalo radost, a kod drugih tugu.

Pa tako, supruga Lionela Messija, lijepa Antonella Roccuzzo odmah nakon pobjede se oglasila na svom Instagramu, gdje je dala do znanja koliko je ponosna i sretna zbog svog partnera.

"Ne mogu ti objasniti jer nećeš shvatiti. Idemo, Argentina. Hajmo, Lionel Messi", napisala je Antonela uz fotografije gdje pozira s njihovim sinovima Mateom, Cirom i Thiagom, u dresovima s Messijevim brojem 10.

U Dohu je stiglo oko 30.000 argentinskih navijača, no za razliku od partnerica hrvatskih nogometaša, Antonela je sinoćnju utakmicu pratila iz VIP lože.

Ona i Messi su vezu navodno započeli još u srednjoj školi, a danas je Antonela redovna podrška svom suprugu na utakmicama. Na Svjetskom prvenstvu itekako ima razloga za slavlje.

S druge strane, poraz Hrvatske je, osim nogometašima susjedne reprezentacije, teško pao i njihovim najbližim osobama koje su

ih došle bodriti.

Pa tako, nakon meča, fotoreporter je snimio sina Luke Modrića koji nije mogao suspregnuti suze nakon utakmice. Ovaj 12-godišnjak pratio je meč na tribinama zajedno sa svojom mamom, Lukinom suprugom Vanjom, a u nekoliko navrata tokom utakmice, i Vanja je prikazana s izrazom lica koji je odavao kako joj nije nimalo jednostavno.

12-godišnji Ivano bio je nesretan nakon sinoćnje utakmice (Foto: Pixsell)
12-godišnji Ivano bio je nesretan nakon sinoćnje utakmice (Foto: Pixsell)

Inače, Modrić je prvo ozvaničio da će mu Svjetsko prvenstvo u Kataru biti i posljednji nastup u karijeri za Hrvatsku, ali je nakon toga poručio kako će o svemu razmisliti kada se Mundijal završi. Konačnu odluku mogao bi donijeti uskoro.

I ostali igrači, poput Marcela Brozovića, bili su neutješni, a na terenu su im nakon što je odsvirao kraj, prišla djeca i pružila im zagrljaje.

Sinoćnjoj utakmici prisustvovali su i navijači iz BiH koji su čarter letom stigli u Dohu i pridružili se navijačima Vatrenih.

Nakon utakmice gdje joj je Argentina zabila tri pogotka, Hrvatsku sada očekuje borba za treće mjesto.