Showbiz
0

Messijeva bivša: Njegova majka me pratila naoružana s tavom!

Totalsport
Macarena Lemos
Macarena Lemos
Nogometni portal Goal.com servirao je ispovijest 20-godišnje manekenke Macarene Lemos, bivše djevojke Lionela Messija, koja tvrdi da ju je majka Barceloninog asa uhodila u šoping-centru u Rosariju...

Macarena je kratko hodala s Messijem kada je njoj bilo 14, a njemu 18 godina. Priča da je u nedjelju poslijepodne izašla u šoping-centar u Rosariju s majkom i tetom. Primijetila je da ju Messijeva majka uhodi i fotografira...

  • Pratila me i fotografirala sve dok se nisam okrenula i upitala je što se događa. U ruci je držala mobitel i tavu. Tada me je počela vrijeđati. Nije mi jasno što je radila u odjelu za elektroniku s tavom u ruci ? - prenosi Goal.com izjavu koju je Lemos dala za Telenoche.

Mlada djevojka se ne može načuditi ponašanju gospođe Messi, tim više jer tvrdi kako nikada u javnosti nije otkrila nikakve detalje svoje romance s danas najboljim nogometašem svijeta.

  • Nikada nisam govorila o tome jesam li spavala s Leom. Imala sam tada 14 godina, a on 18. Nisam otkrila baš ništa o našoj vezi. Njegova me majka tretirala kao da sam nitko i ništa. Valjda je mislila da sam se raspričala za neki časopis, iako nisam nikada – tvrdi Messijeva bivša.

  • Šokiralo me to, nisam očekivala neugodnosti u nedjelju poslijepodne u šoping-centru, pogotovo u prisustvu moje majke i tete. Lionel ima tjelohranitelje koji ga prate, ali ja nemam. Idem van u grad i susrećem se s prijateljima kao i svaka normalna osoba – dodala je.

Unatoč incidentu, priznala je kako bi voljela provesti noć s najboljim nogometašem svijeta...

  • To je nedovršena priča za mene.