|

Meryl Streep nesebično želi da glumica Viola Davis dobije Oskara

Meryl Streep nesebično želi da glumica Viola Davis dobije Oskara
0
S
Sarajevo-x.com
25.2.2012. u 13:11
1
komentara
0

dijeljenja
Meryl Streep nesebično želi da glumica Viola Davis dobije Oskara Meryl Streep
Glumica Meryl Streep izjavila je kako bi voljela da njena prijateljica Viola Davis dobije Oskara za najbolju žensku ulogu. Streep i Davis su nominovane i javnost sa nestrpljenjem iščekuje da li će uloga Margaret Thatcher u Iron lady donijeti veteranki Hollywooda novi kipić ili će Davis dobiti nagradu za ulogu u filmu Help.
Oskarovka Streep potvrđuje status zvijezde najavljujući da bi radije željela da vidi prijateljicu sa prestižnim kipićem jer ona već ima dva i to za uloge u filmovima Kramer protiv Kramera i Sofijin izbor.

"Viola to zaslužuje i mislim da mora biti u vođstvu našeg posla. Ona je draga prijateljica i jako mi prija osoba poput nje. Iskreno voljela bih daponese nagradu“, izjavila je Streep, prenosi britanski tabloid Sun.

Glumice Streep i Davis sarađivale su na filmu Sumnja u 2008.godini i obe su bile nominovane za Oskara. Meryl je već osvojila više nagrada za ulogu Lady Thatcher, ali imajući u vidu da 29 godina nije držala kipić u rukama postoji velika mogućnost da to učini ove godine.
Prijavi grešku


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...