Showbiz
20

Menadžer Jennifer Aniston sugerisao da glumica nije trudna: Samo je pojela veći obrok

Klix.ba
Već 10 godina američki mediji opsjednuti se privatnim životom i plodnošću glumice Jennifer Aniston ignorirajući njene uspjehe i ispunjeni život.

Njen bračni status također je jedna od opsesija tabloida koji očajno žele da je prikažu kao jadnu i usamljenu nakon što se razvela od Brada Pitta. Kada im je "začepila" usta udajom za Justina Therouxa, pokrenuli su priču o tome da imaju probleme i da se razvode, a potom i da očekuju bebu.

Magazin InTouch Weekly objavio je da Jennifer očekuje bebu što je razveselilo fanove širom svijeta dok njen predstavnik nije sugerisao za Entertainment Tonight da je informacija lažna.

"Sram bilo magazin InTouch", kazao je.

Vijest o njenoj trudnoći plasirana je uz fotografiju na kojoj Jennifer stoji, a stomak joj je ispupčen.

"Aniston je pojela samo veliki ukusni ručak te je pokušala da uživa i da se osjeća sigurno na privatnom posjedu", kazao je predstavnik.

Ovakve informacije i lažne priče imale su velikog utjecaja na Jenniferin život o čemu je govorila u intervjuu za magazin Allure 2014. godine.

"Uvijek govore isto o meni, da sam karijerista i sebična, da ne želim biti majka i kako je to sebično. Ne volim pritisak koji ljudi vrše na mene, na ženu, s porukom da niste uspjeli kao ženska osoba jer niste rodili. Mislim da to nije fer. Možda nemate dijete koje vam nije izašlo iz vagine, ali to ne znači da nemate majčinsku ulogu u životu svog psa, prijatelja, djece vaših prijatelja", kazala je Aniston tada.