Nakon burnog perioda
64

Melina Džinović prvi put u javnosti nakon vijesti o razvodu, bila na humanitarnom događaju

I. S.
Foto: ATA Images/Antonio Ahel
Foto: ATA Images/Antonio Ahel
Modna dizajnerica Melina Džinović je viđena u javnosti prvi put nakon vijesti da se razvodi od Harisa Džinovića.

Naime, prisustvovala je početku rada humanitarne fondacije Angelina u Sava centru u Beogradu. Osnovana je u znak sjećanja na Angelinu Aćimović, koja je ubijena u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar, kao i na druge žrtve stradale u istom masakru.

Na ovom događaju je predstavljeno i 16 haljina koje su dizajneri napravili po Angelininim skicama, a dvije haljine su poslali iz modne kuće Christian Dior.

"Ona je bila pravi anđeo na ovoj zemlji, sada je anđeo na nebu. Zahvaljujem se na ovih 14 godina koje je ona uspjela mnogo čemu da nas nauči i oplemeni našu dušu. Ostavila nam je veliko naslijeđe, ali nije uspjela da ostvari svoje snove. Na nama je taj veliki zadatak da ostvarimo njene snove i da ona bude ponosna na nas, kao što smo i mi na nju", između ostalog je rekla Angelinina majka Natalija.

Podsjećamo, Haris Džinović je nedavno izjavio kako ga je Melina prevarila.

"Ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž posljednji sazna. Kažu ljudi da je razvod poslije smrti najteža stvar. Ja bih to malo demantovao. Kako? Pa fino, ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja s tobom", izjavio je.

Izvor za srbijanske medije je naveo da pjevač nije priznao kako je i on imao avanture tokom braka.

"Žene s kojima se on tajno viđao nisu baš reprezentativne za javnost, ali je sa njima provodio vrijeme. S jednom je mjesecima bio u kombinaciji. Ta djevojka jeste atraktivna, prijalo mu je to što ga sluša, a stalno joj se žalio na Melinu. Zamislite dođe vam djevojka i onda vi pričate s njom o ženi i to je glavna tema. Melina je za njegovu vezu saznala tako što je vidjela poruke u njegovom telefonu. Nastala je svađa iako su već tada između njih bili zategnuti odnosi", dodao je.