Neugodni trenutci
57

Melania Trump s Donaldom došla na zabavu, njeno ponašanje privuklo pažnju: Ona je prestravljena

D. J.
Foto: X
Foto: X
Melania Trump, supruga bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, tokom njegovog mandata više puta je snimljena kako mu odbija poziv da se drže za ruke, a ta praksa nastavila se i do danas.

Naime, Trump je stigao u pratnji supruge na druženje koje su organizirali milijarder John Paulson i njegova zaručnica Alina de Almeida u njihovu domu u Palm Beachu na Floridi.

Judi James, stručnjakinja za govor tijela, za magazin Mirror kaže kako je primijetila neke "neugodne trenutke" između para, kojih je "uvijek bilo" kad su njih dvoje u pitanju.

"Trump joj voli šaptati na uho i čini se da cijeni to njihovo neobično razmjenjivanje nježnosti, dok Melania s druge strane više drži do elegancije te čak odbija i Trumpovu pruženu ruku, kao što smo i u prošlosti često viđali", kazala je.

"Prilikom Melanijina dolaska njezin izraz lica izgleda prilično bijesno, a kad joj je Donald pružio ruku, njezina je ruka u džepu te mu je pruža s odgodom. To sugerira da ili nije očekivala držanje za ruku koje je uslijedilo ili ga možda radije izbjegava", dodala je.

@convictdonald #melaniatrump what is this look? Drugs? Fear? What? #trump fundraiser looks like a h0stag3 video. #melania ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs - Skittlegirl Sound

"Trepni dva puta ako si oteta", "Ona je prestravljena", "Ona ne želi biti tu", "Ne izgleda nimalo sretno", "Ovdje nešto ozbiljno nije u redu", samo su neki od komentara ispod videa koji se širi društvenim mrežama.