Kao Donald Trump
186

Melania Trump postala plavuša, mnogi smatraju da sada više liči na svog supruga

Klix.ba
Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melania Trump promijenila je svoj outfit i boju kose. Naime svoju smeđu kosu sa plavim pramenovima Melania je skroz posvijetlila i tako postala zanosna plavuša.

Njenu novu frizuru javnost je mogla vidjeti u intervjuu koji je Melania dala za Fox News' Hannity. Iako je Melania u intervju govorila o ozbiljnim stvarima javnost je ipak dala više na značaju njenoj novoj frizuri.

Mnogima se nije svidjela njena promjena, a mnogi u kazali da sada mnogo više liči na svog supruga.

"Izgleda da je Melania uzela farbu svog supruga"; "Napomena za Melaniu: Nikada nemoj koristiti Trumpovu boju za kosu i šminku", samo su neki od komentara koji su se redali na Twetteru.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

U intervju Melanija je ispričala i kako je iz male države Slovenija došla Sjedinjene Američke Države, te kako je shvatila da je Donald Trump muškarac njenog života.

Otkrila je i koje joj stvari najteže padaju otkako je postala prva dama.

"Najteže mi padaju oportunisti koji grade karijeru na račun mog imena i imena moje porodice. To su razni komičari, novinari, zabavljači. Problem je u tome što i oni pišu historiju, a u ovom slučaju ona nije istinita. Vole se fokusirati na tračeve i to mi jako smeta", rekla je Melania u intervjuu.