Ima važnijih stvari
7

Melania Trump na pitanje da li voli supruga: Da, mi smo dobro, afere me ne brinu

Klix.ba
Melania Trump (Foto: EPA-EFE)
Melania Trump (Foto: EPA-EFE)
Prva dama SAD-a Melania Trump je u intervjuu za ABC News govorila o braku s Donaldom ističući da ne brine o vanbračnim aferama svog supruga, jer ima bitnijih stvari.

Melania je rekla da medijske spekulacije i tračevi o njenom braku nisu ugodni, a na pitanje da li voli Donalda Trumpa rekla je:

"Da, mi smo dobro."

Trumpova nevjera došla je u žižu interesovanja nakon što su porno glumica Stormy Daniels i Playboyeva zečica Karen McDougal rekla da su imale aferu s Trumpom.

"Ne brinem se o tome. Ja sam majka i prva dama SAD-a i imam mnogo važnijih stvari o kojima moram razmišljati i koje moram obaviti", rekla je Melania dodajući kako veoma dobro zna šta je tačno, a šta ne.

Melania je za ABC News govorila tokom službene posjete Africi. To je njeno prvo samostalno putovanje izvan SAD-a u ulozi prve dame.

Upitana da prokomentariše izjavu Rudyja Giulianija koji je rekao da prva dama vjeruje svome suprugu, Melania je rekla da s njim nikada nije razgovarala.

U prvom dijelu intervjua Melania je rekla da žene koje tvrde da su seksualno zlostavljanje moraju te tvrdnje potkrijepiti dokazima, piše BBC.