Objavila video
20

Melania se oglasila nakon dužeg vremena, ljudi joj pišu: Jedva čekamo da se vratiš u Bijelu kuću

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Melania Trump, nekadašnja prva dama Amerike, rijetko se oglašava na društvenim mrežama, posebno nakon podizanja optužnice protiv njenog supruga Donalda Trumpa.
Ipak, ovih dana je odlučila napraviti iznimku te je povodom "Dana planete zemlje" objavila video koji je oduševio njene pratitelje.

Melania je objavila snimku s Floride, gdje ona i Donald Trump sa sinom Barronom žive otkako su napustili Bijelu kuću, a prikazuje mnoštvo palmi, kao i savršeno uređene travnjake, dok kiša pada.

"Ljepota našeg planeta. Sretan vam Dan planeta zemlje", napisala je kratko uz video.

"Prekrasno", "Jedva čekamo da se vratiš u Bijelu kuću", "Ti si jedina prava Prva dama", "Prva dama na koju smo bili ponosni", "Dama sa stilom, izdžat ćeš sve oluje", nizali su se komentari.

Posljednjih nekoliko sedmica Melania se pokušala potpuno povući iz javnosti, ponajviše zbog svog supruga. Zbog toga se nije pojavila ni u New Yorku kada je optužen, a tada se oglasio i njezin ured na Twitteru.

"Mediji su iznijeli pretpostavke o stavu prve dame o temama koje su osobne, profesionalne i političke tijekom nekoliko proteklih tjedana. U tim se člancima navode neimenovani izvori kako bi se potkrijepile tvrdnje autora. Molimo čitatelje da budu oprezni i dobro prosude jesu li priče o bivšoj prvoj dami točne ili ne, osobito kada ne navode gospođu Trump kao izvor informacija", stoji u objavi.

Podsjećamo, američki mediji su nakon podizanja optužnice protiv Donalda Trumpa počeli nagađati o njegovom razvodu od Melanije. Više izvora bliskih porodici tvrdi da ona ne može podnijeti njegove skandale.

Iako žive zajedno u resortu Mar-a-Lago, vode potpuno odvojene živote.

"Melania se ne razlikuje od bilo koje druge žene. Optužbe da ju je muž prevario ne samo jednom već dvaput je izuzetno uznemiruju", tvrdi neimenovani izvor za tamošnje medije.