Showbiz
0

Mel Gibson uhvaćen u zagrljaju ljubavnice

Sarajevo-x.com
Poznati holivudski glumac i reditelj Mel Gibson uhvaćen je kako se ljubi sa nepoznatom djevojkom u blizini svoga imanja u Costa Rici.

Iako identitet ženske osobe ostao nepoznat javnosti, definitivno se zna da se na fotografijama ne nalazi 52-godišnja Robyn Moore, Gibsonova zakonita žena. Njih dvoje su braku već 28 godina i imaju sedmero djece.

Izvor Daily Maila o ovom događaju je ispričao da je zaljubljeni par u sumrak došao na plažu, gdje su se zabavljali i uranjali u more.

"Mel je zagrlio i ona se naslonila na njegovo rame. Jedno vrijeme su se grlili i zatim se strastveno ljubili", kazao je izvor.

Kontroverzni reditelj filmova "Pasija" i "Apokalipsa" poznat je po brojnim skandalima, a ovo nije prvi put da je nevjeran supruzi. Prošle godine mediji su pisali kako je glumac postao previše blizak sa ruskom pjevačicom Oksanom.

Glumac kojeg su proslavile uloge u filmovima "Brave Heart" i "Mad Max" 2006. godine izazvao je veliki skandal kada je pod utjecajem alkohola iznio niz uvreda protiv Jevreja, navodeći da su oni 'krivi za sve ratove na svijetu'.