Pjevačica se razvodi
54

Mel B sedam godina bila u vezi sa dadiljom svoje kćerke, prisiljavala je na grupni seks s mužem

Klix.ba
Bivša dadilja nekadašnje članice grupe Spice Grils Mel B, Lorraine Gilles, tužila je pjevačicu i njenog supruga navodeći kako su je prisiljavali na seks u troje i snimanje tih vatrenih susreta, te da su je opijali kako bi je naveli da radi šta žele.

U tužbi se navodi kako je Gilles počela raditi za Mel B kada je imala 18 godina. Bila je strana studentica na razmjeni. Započela je vezu sa Mel B koja je trajala sedam godina. Tvrdi kako su ona i Mel imale posebnu vezu, od one koju je Mel imala sa suprugom.

Ovu vezu držala je u tajnosti, a ponekad Gilles prisilila da učestvuje u seksu u troje s njenim suprugom. Navodno je prisilila i na snimanje seksa.

Mel B je pokušala u papirima ocrniti nazvavši je ku***m koja iskorištava ljude emotivno i finansijski, što je Gilles negirala kao i navode da je zatrudnjela sa njenim suprugom Belafonteom i da je bila primorana da abortira. Istakla je da je zatrudnjela s muškarcem kojeg je upoznala u baru i s kojim je bila samo jednu noć. Mel joj je pružila punu podršku i dala novac unaprijed kako bi izvršila abortus i odmorila se u hotelu.

Mel i Belfontea je upoznala u baru u Hollywoodu 2009. godine nakon što joj je par prišao i pitao je odakle je zbog naglaska. Pozvali su je u svoj dom, napili je i imali su grupni seks.

Mel je tvrdila i kako je Belafonte zaposlio Gilles kako bi imala seks s njim, što je Gilles negirala kazavši kako su joj posao dali obojei da joj je Mel nudila pomoć da angažuje svoje advokate kako bi dobila američku vizu i preselila su u Californiju iz Njemačke.

Tokom njenog rada kao dadilja, imala je redovan seks s Mel i postale su veoma vezane.

Mel B je progovorila o nekim detaljima tek kada je nedavno predala papire za razvod od Belfontea. Gilles je tužila i za to kazavši da je bespotrebno navodila detalje iz njenog privatnog života. Uz tužbu su predate i na desetine fotografija dvije žene.

Priložen je i veliki broj emailova, među kojima je i onaj u kojem Mel ostavlja Gilles: "Idi živi svoj život i uživaj i molim te ostavi me na miru da živim svoj sa svojom porodicom. Nema potrebe da odgovaraš meni ili Stephenu. Mel".

Gilles traži suđenje pred porotom i odštetu za poniženje, mentalnu tjeskobu, te emotivni i fizički stres koji joj je Mel nanijela ekstremnim i nečuvenim ponašanjem.

Mel B i Belafonte su u braku od 2007. godine, a odluku o razvodu pjevačica je donijela u martu ove godine.