"Njena najbolja uloga"
547

Meghan Markle pustila suzu za kraljicom, ljudi u nevjerici: Glumica, i to loša glumica

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Tijekom današnjeg ispraćaja kraljice Elizabete II u Westminsterskoj opatiji, mnogi nisu mogli zadržati suze. Meghan Markle su fotografi snimili dok joj se suza slijevala niz lice, a ona je potom rukom obrisala s obraza.

Nije trebalo dugo da fotografije ovog emotivnog trenutka preplave društvene mreže, međutim reakcije javnosti na njene suze su više nego loše.

"Glumica i to loša glumica", "Meghan je takav licemjer", "Ovo joj je najbolja uloga do sada", "Trebala je Amber Heard kod nje na instrukcije", "Ovo je više postalo neugodno", "Ovo jesu suze, ali mogu biti samo radosnice", "Prikuplja materijal za svoj show na Netflixu", samo su neki od hiljada komentara koji su osvanuli na internetu.

Inače, u svom intervjuu s Oprom Winfrey 2021. godine Meghan nije imala lijepe riječi za pojedine članove kraljevske obitelji, ali kraljicu je tada pohvalila.

"Kraljica je, primjerice, uvijek bila divna prema meni. Mislim, imali smo jedan od prvih zajedničkih angažmana. Zamolila me da joj se pridružim. To jutro smo zajedno doručkovali, a ona mi je dala prekrasan dar i zaista sam voljela biti u njezinom društvu. Dala mi je prekrasne biserne naušnice i odgovarajuću ogrlicu", kazala je tada Meghan.