Šesti dan od poroda
56

Meghan Markle na Dan majki podijelila simpatičnu fotografiju sa sinom Archiejem

Klix.ba
Meghan Markle i princ Harry sa Archiejem (Foto: EPA-EFE)
Meghan Markle i princ Harry sa Archiejem (Foto: EPA-EFE)
Vojvotkinja od Susssexa, Meghan Markle, danas je proslavila svoj prvi Dan majki, i to samo šest dana nakon poroda, a tim povodom objavila je simpatičnu fotografiju sina Archieja.

Fotografija nogica malog princa u rukama majke Markle osvanula je na zvaničnom Instagram profilu vojvotkinje i vojvode od Sussexa koji je odnedavno aktivan.

U opisu fotografije ostavljena je čestitka svim majkama.

"Danas odajemo počast svim majkama - onima iz prošlosti, onima iz sadašnjosti, budućim majkama i onima koje su izgubljene, ali nikada zaboravljene. Poštujemo i slavimo svaku od vas. Danas je Dan majki u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi, Australiji, Novom Zelandu, Južnoj Africi, Keniji, Japanu i nekoliko zemalja širom Evrope", piše u postu.

Na kraju objave ostavljeni su i stihovi pjesme "Lands" poetičarke Nayyiraha Waheeda koji kažu: "Moja majka bila je moja prva zemlje, prvo mjesto na kojem sam živio".

Markle prve dane majčinstva provodi u kraljevskoj kući u Windsoru. S njom je također i njena majka Doria Ragland koja joj pomaže u prvim porodiljskim danima.

Kada su Meghan i princ Harry predstavili Archieja javnosti prošle sedmice, vojvotkinja je kazala kako je već impresionirana ponašanjem malog princa.