Nije zažalila
17

Meghan Markle je mnogo sretnija otkako je napustila kraljevstvo i Englesku

DP
Meghan Markle (Foto: EPA-EFE)
Meghan Markle (Foto: EPA-EFE)
Iako mnoge žene misle da je život na dvoru ostvarenje svih snova i čeznu pronaći svog princa, nekada se pokaže upravo suprotno. Čisti primjer tome je Meghan Markle koja je sreću pronašla tek kada je napustila kraljevstvo i Englesku.

Ako ste stekli dojam da je Markle mnogo, mnogo sretnija otkad je napustila kraljevsku porodicu, u pravu ste, piše Cosmopolitan.

U izjavi za jedne novine, izvor blizak glumici rekao je da je ona očito "živnula", nakon objave da ona i princ Harry odstupaju kao stariji članovi kraljevske porodice. Sudeći prema ovom izvoru, "desila se ogromna promjena kada se Meghan vratila u Kanadu (nakon objave da se povlače s kraljevskih dužnosti)".

"Može se reći da je ona puno manje pod stresom", dodaje izvor.

Ova izjava došla je ubrzo nakon što su, ranije ove sedmice, mediji prenijeli vijest da su, otkad su odlučili napustiti kraljevsku porodicu, Meghan i Harry "skinuli veliki teret sa svojih leđa".

Njih dvoje su rekli da vole Kanadu, a izvor blizak njima dodao je i: "Oni uživaju živjeti mirnim životom. Odlaze u duge šetnje, bave se jogom, a Meghan kuha. Zaista su pravi kućni tipovi koji se vole igrati s Archiejem i psima."

Još prije nekoliko sedmica objavljeno je da se Meghan "osjeća slobodnom i da nikad nije bila sretnija". Čini se kako su Meghan i Harry zadovoljni svojom odlukom da odstupe od kraljevskih dužnosti i žive normalnijim životom. Uz to, na jednom nedavno održanom događaju, princ Harry je rekao kako nije zažalio zbog odluke da napusti kraljevsku porodicu.

Jasno je da stvari, za sada, funkcionišu dobro.

Ipak, njih dvoje još nisu službeno završili s kraljevskim dužnostima. Oni će se sljedećeg mjeseca vratiti u Englesku kako bi izvršili "posljednji krug službenih obaveza". Poslije toga, vraćaju se svom sretnijem životu u Vancouveru.

B.K.