Imala posebne uvjete
2

Meghan Markle bivšeg muža natjerala na ugovor o trudnoći

Klix.ba
Izvor: DailyMail
Izvor: DailyMail
Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle natjerala je svog prvog supruga Trevora Englesona da potpiše ugovor o trudnoći kojim se željela osigurati da će joj muž platiti ličnog trenera i nutricionistu kada rodi bebu.

Meghan Markle koja je tada bila glumica u usponu nikako nije željela zbog trudnoće narušti svoju vitku liniju, piše Daily Mail.

Također, od bivšeg je supruga tražila da obeća da će angažirati dadilju ako im se rodi dijete.

Ove tvrdnje pojavile su se samo nekoliko dana nakon što je kraljevska porodica objavila vijest da Meghan Markle i princ Harry očekuju svoje prvo dijete.

Inače, ugovori o trudnoći su sve popularniji u Sjedinjenim Američkim Državama.

Međutim, sada kada je trudna s princem Harryjem, Meghan nema takve zahtjeve.

"Razmišljali su o osnivanju porodice u bližoj budućnosti. Meghan se oduvijek bojala da će se udebljati, posebno jer joj je u to vrijeme karijera krenula. Kad god se udeblja to se najviše vidi na njenom licu pa se htjela pobrinuti da se što prije vrati u formu kako bi dobro izgledala pred kamerama", rekao je izvor za Daily Mail.

Izvor je dodao i kako je Meghan oduvijek željela da je tretiraju kao princezu, a istaknuo je i da u sklapanje ugovora nisu bili uključeni odvjetnici, već je Meghan sama sastavila ugovor i dala ga mužu na potpis.

"On je znao da se oženio ženom posvećenom svom izgledu, koja je povremeno bila nesigurna zbog svog izgleda, pa je pristao na sve. Znao je da se ona ne bi pomirila s tim da je odbio. Ipak razveli su se prije nego je Meghan imala priliku da zatrudni pa ugovor nikad nije zaživio", rekao je izvor za DailyMailTV.