|

Megan Fox o činjenici da njen sin nosi haljine: Važno mi je da ima samopouzdanja

Megan Fox o činjenici da njen sin nosi haljine: Važno mi je da ima samopouzdanja
0
L. K.
20.9.2019. u 19:19
35
komentara
0

dijeljenja
Megan Fox o činjenici da njen sin nosi haljine: Važno mi je da ima samopouzdanja Foto: People
Glumica Megan Fox ima tri sina sa suprugom Brianom Austinom Greenom, a njen najstariji sin Noah odnedavno je odlučio pratiti modu i nositi haljine. Njegova majka otvoreno kaže kako njoj to ne smeta i kako je puna podrške.
Glumica se prije nekoliko dana pojavila u emisiji The Talka gdje je pričala o svom sinu i činjenici da se zaljubio u modu. U školu nosi šta poželi, kaže, a vrlo često su to haljine. Dječak ne odustaje od ljubavi koju gaji prema modi uprkos negativnoj reakciji njegovih vršnjaka iz škole.

"Često se odijeva sam, voli haljine. Šaljemo ga u veoma liberalnu školu, ali čak i tu ima priliku čuti osude. Drugi dječaci ga napadaju i govore mu da dječaci ne nose haljine i roze boju. Ipak, trudimo se da mu ulijemo samopouzdanje i ohrabrimo ga da može nositi šta god želi, bez obzira na reakcije okoline", rekla je glumica.

Opisala je kako je jednom došao kući nakon što je proveo čitav dan u haljini u školi te kako ga je ona pitala kako je prošlo. Odgovorio joj je da su mu se dječaci smijali, ali da ga to ne zanima, jer se on osjeća dobro u toj odjeći.

"On dizajnira i crta modne kombinacije, izrazito je talentovan. Ali opet, još uvijek ima samo šest godina, tako da su njegove ideje nekad veoma dječije. Mnogi ljudi su komentarisali činjenicu da on nosi haljine. Rekla sam da me njihovo mišljenje ne zanima i da će moj sin nositi šta god poželi", odlučno je rekla Fox dodavši kako maleni Noah nikome ne šteti noseći haljinu pa će je samim tim nositi do kad poželi.
Prijavi grešku


Komentari (35)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...