Dupla zanimanja
15

Matthew McConaughey radi kao profesor, Madonna piše priče za djecu, evo šta rade ostale zvijezde

S.H.P.
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Nekada je teško zamisliti da naše omiljene zvijezde rade išta drugo osim onoga kad smo ih prvi put vidjeli na TV-u. Teško da možemo zamisliti Madonnu kako piše priče za djecu ili da Matthew McConaughey predaje na fakultetu. No u Hollywoodu je sve moguće.

Na primjer, Matthew McConaughey radi kao profesor na Univerzitetu u Teksasu. On od jesenjeg semestra predaje na odsjeku za Radio-televiziju i to predmete vezane za filmsku umjetnost i pisanje scenarija.

Madonna osim što je vrhunska pop zvijezda, ona je i autorica dječjih knjiga. Tijekom godina napisala je ne jednu već nekoliko knjiga za djecu. Njene se priče usredotočuju na moć djevojčica i šalju poruke u kojima im se savjetuje da prihvate i zavole sebe onakvim kakve jesu.

Justin Timberlake osim što je sjajan muzičar ima i svoju vlastiti društvenu mrežu. Naime on je novi vlasnik Myspacea.
Glumac Tom Selleck ima ranč s avokadom od 20 hektara, a Sandra Bullock posjeduje pekaru u Austinu. Steven Seagal radi kao običan policajac, a dugo godina bio je zamjenik načelnika u okrugu Jefferson.

Lady Gaga je napisala kuharsku knjigu punu ukusnih italijanskih recepata. Njena knjiga zove se Joanne Trattoria. Inače njen otac je vlasnik restorana Joanne Trattoria u New Yorku. Unutar knjige pjevačica piše i o svojoj porodičnoj tradiciji kada je kulinarstvo u pitanju.

Ekscentrična rock zvijezda, Marilyn Manson, osim muzike, voli i slikarstvo. Imao je čak i umjetničku izložbu u Beču. Tijekom intervjua rekao je da je prilično razočaran kako se postupa prema umjetnicima, te da je za njega slikarstvo nešto čisto.

Ashton Kutcher nije samo dobar glumac, već je i sjajan poslovni čovjek koji je uspio umnožiti svoje milione dobrim ulaganjima. Najveći su dobiti stigli od njegovog udjela u Skypeu i Airbnbu. Investirao je i u Spotify.