|

Matthew McConaughey radi kao profesor, Madonna piše priče za djecu, evo šta rade ostale zvijezde

Matthew McConaughey radi kao profesor, Madonna piše priče za djecu, evo šta rade ostale zvijezde
15
S.H.P.
30.10.2019. u 18:09
19
komentara
15

dijeljenja
Matthew McConaughey radi kao profesor, Madonna piše priče za djecu, evo šta rade ostale zvijezde Foto: Facebook
Nekada je teško zamisliti da naše omiljene zvijezde rade išta drugo osim onoga kad smo ih prvi put vidjeli na TV-u. Teško da možemo zamisliti Madonnu kako piše priče za djecu ili da Matthew McConaughey predaje na fakultetu. No u Hollywoodu je sve moguće.
Na primjer, Matthew McConaughey radi kao profesor na Univerzitetu u Teksasu. On od jesenjeg semestra predaje na odsjeku za Radio-televiziju i to predmete vezane za filmsku umjetnost i pisanje scenarija.

Madonna osim što je vrhunska pop zvijezda, ona je i autorica dječjih knjiga. Tijekom godina napisala je ne jednu već nekoliko knjiga za djecu. Njene se priče usredotočuju na moć djevojčica i šalju poruke u kojima im se savjetuje da prihvate i zavole sebe onakvim kakve jesu.


Justin Timberlake osim što je sjajan muzičar ima i svoju vlastiti društvenu mrežu. Naime on je novi vlasnik Myspacea.


Glumac Tom Selleck ima ranč s avokadom od 20 hektara, a Sandra Bullock posjeduje pekaru u Austinu. Steven Seagal radi kao običan policajac, a dugo godina bio je zamjenik načelnika u okrugu Jefferson.

Lady Gaga je napisala kuharsku knjigu punu ukusnih italijanskih recepata. Njena knjiga zove se Joanne Trattoria. Inače njen otac je vlasnik restorana Joanne Trattoria u New Yorku. Unutar knjige pjevačica piše i o svojoj porodičnoj tradiciji kada je kulinarstvo u pitanju.


Ekscentrična rock zvijezda, Marilyn Manson, osim muzike, voli i slikarstvo. Imao je čak i umjetničku izložbu u Beču. Tijekom intervjua rekao je da je prilično razočaran kako se postupa prema umjetnicima, te da je za njega slikarstvo nešto čisto.

Ashton Kutcher nije samo dobar glumac, već je i sjajan poslovni čovjek koji je uspio umnožiti svoje milione dobrim ulaganjima. Najveći su dobiti stigli od njegovog udjela u Skypeu i Airbnbu. Investirao je i u Spotify.
Prijavi grešku


Komentari (19)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...